O nama

Ideja

Dizajn

Analiza

Testiranje

Umetnost dizajna i izrade ulaznih vrata

Naše znanje i dugogodišnje iskustvo pomoći će Vam u potrazi za idealnim vratima. Posvećen i smo i pažljivo pristupamo dizajnu, izradi, isporuci i monaži naših prozvoda jer nam je zadovoljstvo klijenta na prvom mestu. Osim pružanja visoke bezbednosti, aluminijumska vrata iz naše ponude predstavljaće Vaš stil i enterijer Vašeg doma. Bilo da tražite sofisticirana, moderna, elegantna vrata sigurno ćete ih naći u našim ekskluzivnim kolekcijama.

Ko čini naš tim?

Prodaja

Prodajni tim naše kompanije čine specijalisti prodaje i stručni saradnici, koji nude usluge prodaje na terenu i marketinške promocije. Osnovni zadatak prodajnog tima je da u što kraćem roku i na najkvalitetniji način odgovori na zahteve naših klijenata.

Marketing i promocija

Fokus ovog odeljenja je promocija programa naših proizvoda i unapređenje odnosa sa klijentima. Povećanje zadovoljstva naših partnera je kroz poboljšanje naše usluge. Ovde se nalazi jedinstvena baza marketinških podataka koji se koriste za poboljšanje tržišnog pozicioniranja.

Logistika

Osnovna uloga logistike je pružanje čitavog niza usluga logističke podrške. Odeljenje logistike podrazumeva upravljanje dostavom sa sopstvenim vozilom, magacinsko poslovanje i transport do krajnjih korisnika. Rad u ovom odeljenju direktno utiče na zadovoljstvo i kvalitet rada partnera.

Finansije i računovodstvo

Odeljenje finansija i računovodstva je zaduženo i osposobljeno da u predviđenim planskim rokovima obezbedi neophodne finansijske analize poslovanja i sredstva za funkcionisanje kompanije.U okviru ovog odeljenja se vrši vođenje poslovnih knjiga.

Stručnjaci u proizvodnji

Zadatak našeg tima u proizvodnji je da pažljivo vrši izbor i kombinaciju materijala za proizvodnju gotovog proizvoda. Adekvatan način korišćenja i nadzor mašina obezbedjuje krajnjim korisnicima proizvod visokog kvaliteta.

Tehnička podrška

Naš tim takodje čini tehničko osoblje koje klijentima pruža: Detaljne informacije o našim proizvodima I uslugama, kompletna tehnička rešenja, preliminarni proračun za naše sisteme podrška kupcima putem telefona Ili e-mail-a, za sva tehnička pitanja.

Naše vrednosti

Misija

Isporuka robe saglasno obećanim rokovima, dogovorenog kvaliteta i po uslovima koji su povoljniji od konkurencije. Ispunjenje zahteva i zadovoljenje potreba kupaca, poslodavca, zaposlenih i društvenog okruženja.

Vizija

Bićemo preduzeće čiji će proizvodi, usluge, cene i načini distribucije biti za korak ispred konkurencije. Stvaraćemo dugoročne partnerske odnose sa našim kupcima. Donosićemo savremene poslovne trendove na tržište Srbije.

Ciljevi

Do 2022. godine postaćemo preduzeće čije će ime biti prepoznatljivo po: Uslužnom i obučenom osoblju Kvalitetnoj i raznovrsnoj ponudi Povoljnim i prihvatljivim cenama Preduzeće čiji će kupci biti naša najbolja preporuka, a naša zarada stvorena u partnerskom odnosu sa okruženjem i na obostrano zadovoljstvo.